canlı yayın
rektor-karabuluttan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji

Rektör Karabulut’tan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “İhanetleri unutmayalım, ihanetleri unutturmayalım, çünkü unutulan ihanetler her zaman tekrarlanır.” dedi.

baskan-cinardan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji

BAŞKAN ÇINAR’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI;

“Bağımsızlık Ruhumuz 15 Temmuz’da Bir Kez Daha Destanlaştı” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Tarihi nice zafer ve destanlarla dolu yüce milletimiz bir kez daha ecdadına ve tarihine yakışır şekilde 15 Temmuz gecesi darbeye kalkışan hainlere destansı bir şekilde gereken dersi vermiştir. Özgürlük, hürriyet ve bağımsızlık ruhumuz 15 Temmuz gecesi bir kez daha destanlaşmıştır.” dedi.

baskan-cengizin-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji

Başkan Cengiz'in 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz'in 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayınladığı mesajı

15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

15 Temmuz; devlet içine sızmış, ülkeyi parçalamak ve milli iradeyi yok etmek isteyen hainlere karşı, milletin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış tarihe altın harflerle yazılmış şanlı bir demokrasi zaferidir.

baskan-ozcandan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji

BAŞKAN ÖZCAN’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yılında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

kilic-milli-birlik-ve-dayanisma-ruhu-ile-bu-belanin-ustesinde-gelecegiz

KILIÇ: “MİLLİ BİRLİK VE DAYANIŞMA RUHU İLE BU BELANIN ÜSTESİNDE GELECEĞİZ”

MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan ve Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç telekonferans görüşmesi gerçekleştirerek gündemi değerlendirdiler. Gerçekleşen telekonferans görüşmesinde Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı Oğuzeli’n de alınan tedbirler ele alınırken, MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’ın Belediye Başkanlığında ki ikinci dönem birinci yılını kutladı.

-oznur-calik-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-kutladi

Öznur Çalık 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutladı.

Çalık yaptığı açıklamasında “Türkiye, 15 Temmuz 2016 günü daha önce hiçbir devletin tecrübe etmediği, eşi ve benzeri görülmemiş bir saldırıya maruz kalmış, yaklaşık kırk yıl boyunca devletin içine sinsice yuvalanmış FETÖ’nün kendisine bağladığı ve kontrol ettiği kamu görevlileri demokrasimize, anayasal düzenimize ve millet iradesine kast etmişlerdir.

-vali-aydin-barusun-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesajlari

VALİ AYDIN BARUŞ’UN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJLARI

15 Temmuz 2016,karanlık ellerce beslenen FETÖ/PDY terör örgütü eliyle ülkemizin, milli irademizin, demokrasimizin, hülasa istikbalimizin yok edilmek istendiğikara bir gün olarak tarihte yerini almış, bu kara günde, ülkemizin savunması ve terörle mücadelesi için Aziz Milletimizin alın teriyle alınan silahlar,Türk Silahlı Kuvvetlerinin şerefli üniforması altında gizlenen hainler tarafından Milletimizin üzerine doğrultulmuştur.